Челсі - Ліверпуль 1:1. Безпечністю по надійності


Мерсисайдці рятуються на останніх хвилинах

Челсі - Ліверпуль 1:1. Безпечністю по надійності


Юрген Клопп ледь не наступив на "старі граблі", або якийсь комплекс невпевненості формується у "Ліверпуля" в іграх з таким суперником, як "Челсі". При якісній грі, агресивних атаках, компактності і контролі м'яча мерсисайдці не можуть забити лондонцям. Лише джокер гостей приніс їм нічию, колишній гравець "синіх" зважився на складний удар здалеку і... потрапив в ціль. Розкішний удар вирішив долю зустрічі, при тому, що не завершувалися взяттям воріт господарів набагато більше вивірені атаки.

Ніби й не було цих трьох днів після матчу в Кубку Ліги. "Ліверпуль" в старому стилі продовжував комбінувати, системно розхитував оборону суперника, проводив дуже якісні випади, більша частина яких закінчувалася ударами. Небезпечних моментів у "червоних" було цілком достатньо, щоб відкрити рахунок. Кращі з них виникли у Салаха і Фірміно - нападники зовсім трохи не влучили в створ, але відчувалося, що ліверпульці на "Стемфорд Брідж" почуваються як вдома.

А потім в середині першого тайму пройшло дві атаки у "синіх": Вілліан з вигідної позиції не переграв Аліссона; Азар вийшов на блискучу ударну позицію. Едену пощастило, якщо доречно так виражатися, оскільки бельгієць все зробив як справжній майстер. Ковачич віддав чудовий пас на Азара, якому залишалося пробити в дальній кут і потрапити в ціль - 1:0. Все технічно зробив лідер "аристократів".

Схожий на гол Азара був момент у Салаха, єгиптянин вирвався один на один з голкіпером, обіграв його, але змістився далеко праворуч, Мохамед пробив - Рюдігер в останню секунду встиг накрити цей м'яч. Атакували мерсисайдці, створювали пожежі в штрафному лондонців, але не могли реалізувати свої шанси, а лондонці з двох своїх дебютних моментів скористалися другим. У сучасному футболі дуже важливо реалізовувати створені гольові ситуації.

Тринькати моменти продовжували гості весь перший тайм і більшу частину другого. Часом ворота "Челсі" здавалися зачарованими, сфера магічним чином пролітала мимо цілі після смачних, підступних ударів Фірміно, Мане, Мілнера і все того ж Салаха.

Не можна сказати, що перевага команди Клоппа була беззаперечною, все ж контратаки у "синіх" виходили досить небезпечні і Ковачич, Вілліан і Азар могли збільшити перевагу "Челсі", але у "червоних" небезпечних ударів було рази в два більше. Як не забив Шакірі на 70-й хвилині або Фірміно на 72-й? А також Мане дивним чином не влучив у ціль на 58-й хвилині. Хороші були швидкості, багато цікавих атак і нестандартних ситуацій, але дуже мало було головного - забитих голів.

Лише на останніх хвилинах зустрічі запанувала справедливість, у Старріджа вийшов маленький шедевр (а здавалося - удар відчаю), проте ще й помилився голкіпер, м'яч залетів під поперечину і одночасно "за комір" Кепе. Втім, нічия цілком закономірний підсумок зустрічі - "Ліверпуль" вперше втрачає очки в АПЛ, але зберігає лідерство, "Челсі" продовжує переслідувати "червоних".

АПЛ. 7-й тур
Лондон. Стемфорд Брідж. 40 625 глядачів

"Челсі" - "Ліверпуль" 1:1
Голи: Еден Азар 25 - Деніел Старрідж 89

"Челсі": Кепа Аррісабалага, Антоніо Рюдігер, Маркос Алонсо, Жоржина, Н'Голо Канте, Еден Азар, Матео Ковачич (Росс Барклі 81), Олів'є Жиру (Альваро Мората 65), Вілліан (Віктор Мозес 73), Сезар Аспілікуета, Давид Луїс

"Ліверпуль": Алісон Бекер, Вірджіл ван Дейк, Жоржиньо Вейналдум, Джеймс Мілнер (Деніел Старрідж 86), Роберто Фірміно, Садіо Мане, Мохамед Салах (Шердан Шакірі 66), Джозеф Гомес, Джордан Хендерсон (Набі Кейта 78), Ендрю Робертсон, Трент Александер-Арнольд

Попередження: Садіо Мане 39, Джеймс Мілнер 77

Челсі - Ліверпуль 1:1. Безпечністю по надійності - изображение 1

Оцініть цей матеріал:
Коментарі
Увійдіть, щоб залишати коментарі. Увійти
avatar
Red_Cat (Харків - це Україна!)
В этом сезоне будет жарко.
Відповісти
1
0
Повернутись до новин
Коментарі 4
avatar
Red_Cat (Харків - це Україна!)
В этом сезоне будет жарко.
Відповісти
1
0
skopa (Харьков)
При равной игре еле взяли очко..Слава богу, что выпустили игрока с ударом..Старридж давно заслужил хотя бы час игры в основе..Можно раскатывать соперника, создавать периодически моменты, но от этого мало пользы , если ударить некому..Челси ничем не удивил, типично итальянская по стилю команда,от которой лучше не пропускать первыми, что, собственно, и произошло...
Відповісти
5
0
FCZK-1922 (Кировоград)
Ливерпуль реально отскочил, челсяки переиграли, видно Сари поработал. Очень разочаровывает Салах, але ж взяли пункт и это есть гуд. Нельзя ьерять очки с поямыми.
Відповісти
0
2
Nikon7171717 (Днепродзержинск )
Клоп как всегда чудит-зачем выпускать никакого Хендерсона когда есть Кейта. Непонятно....
Відповісти
2
0

Новини Футболу

Найкращі букмекери

Букмекер
Бонус